Voditeljica Rtl Direkta / Slobodna Dalmacija - Gledateljima ništa nije bilo jasno ...

Slobodna Dalmacija - Jeste li znali koga već pet godina ...
Voditeljica Rtl Direkta

Direkt je prisutan uvijek i svugdje, a instagram nije iznimka! Urednica i voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić (37) ne izlaže često svoj privatni život u javnost. Baš mi je dobra mojmira pastorčić kao voditeljica rtl direkta. Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice! Voditeljica rtl direkta prekinula s momkom. Novinarka, urednica i voditeljica 'rtl direkta' mojmira pastorčić već dulje uživa u romansi s kolegom, sportskim novinarom markom vargekom. Magazin story doznaje kako je mojmira prekinula vezu s kolegom, sportskim novinarom.

Mojmiru je pokosila druga doza. Urednica i voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić (37) ne izlaže često svoj privatni život u javnost. Novinarka, urednica i voditeljica 'rtl direkta' mojmira pastorčić već dulje uživa u romansi s kolegom, sportskim novinarom markom vargekom. U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan njezin šef zoran šprajc, koji je još uvijek na bolovanju, zajedno s ostatkom redakcije rtl direkta. Последние твиты от rtl direkt (@rtl_direkt). Ćamila mičijević i ivana kapitanović. Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice!

Dodijeljena 27. Večernjakova ruža: Emisija godine je ...
Dodijeljena 27. Večernjakova ruža: Emisija godine je ... from www.tportal.hr
Voditeljica i urednica rtl direkta odgovorila je na novi premijerov ispad. Mojmiru je pokosila druga doza. I voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić poslušala je preporuke i izmjerila temperaturu. Voditeljicu rtl direkta mojmiru pastorčić kolege su uspjeli već idućeg dana, na kraju emisije voditeljica se potpuno iznenadila kad su se u studiju. Direkt je prisutan uvijek i svugdje, a instagram nije iznimka! Voditeljica rtl direkta prekinula s momkom. U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan njezin šef zoran šprajc, koji je još uvijek na bolovanju, zajedno s ostatkom redakcije rtl direkta. Последние твиты от rtl direkt (@rtl_direkt). Mojmira pastorčić vrsna je urednica rtl direkta, a nije joj mrsko sjela ni vruća fotelja zorana kako to i šprajc inače radi, mojmira je sinoćnju odjavu rtl direkta završila istodobno i duhovito i emotivno. Novinarka, urednica i voditeljica 'rtl direkta' mojmira pastorčić već dulje uživa u romansi s kolegom, sportskim novinarom markom vargekom. No, tako je to kad se emisija radi iz dnevnog boravka, voditeljica rtl direkta to najbolje zna. Ćamila mičijević i ivana kapitanović.

No, tako je to kad se emisija radi iz dnevnog boravka, voditeljica rtl direkta to najbolje zna.

Večernjakovu ružu za tv osobu godine osvojila je mojmira pastorčić, voditeljica rtl direkta. Mojmira pastorčić vrsna je urednica rtl direkta, a nije joj mrsko sjela ni vruća fotelja zorana kako to i šprajc inače radi, mojmira je sinoćnju odjavu rtl direkta završila istodobno i duhovito i emotivno. Voditeljicu rtl direkta mojmiru pastorčić kolege su uspjeli već idućeg dana, na kraju emisije voditeljica se potpuno iznenadila kad su se u studiju. Jelena pajić, dugogodišnja radijska i televizijska novinarka, voditeljsko je pojačanje informativne emisije 'rtl danas', koja se emitira svaki dan u 18:30! I voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić poslušala je preporuke i izmjerila temperaturu. Rtl direkt sinoć vodilo novo lice: .pastorčić postao zvijezda rtl direkta vučko se odjednom pojavio u kadru, voditeljica mojmira pastorčić sinoć je vodila posljednji rtl direkt iz svog doma, a on će ostati upamćen i po. Novinarka, urednica i voditeljica 'rtl direkta' mojmira pastorčić već dulje uživa u romansi s kolegom, sportskim novinarom markom vargekom. No, tako je to kad se emisija radi iz dnevnog boravka, voditeljica rtl direkta to najbolje zna. Последние твиты от rtl direkt (@rtl_direkt). U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan njezin šef zoran šprajc, koji je još uvijek na bolovanju, zajedno s ostatkom redakcije rtl direkta. Urednica i voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić (37) ne izlaže često svoj privatni život u javnost. Voditeljica i urednica rtl direkta odgovorila je na novi premijerov ispad. Mojmiru je pokosila druga doza.

Voditeljicu rtl direkta mojmiru pastorčić kolege su uspjeli već idućeg dana, na kraju emisije voditeljica se potpuno iznenadila kad su se u studiju. U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan njezin šef zoran šprajc, koji je još uvijek na bolovanju, zajedno s ostatkom redakcije rtl direkta. U 11:47 35 komentara 63558 prikaza. Mojmira pastorčić vrsna je urednica rtl direkta, a nije joj mrsko sjela ni vruća fotelja zorana kako to i šprajc inače radi, mojmira je sinoćnju odjavu rtl direkta završila istodobno i duhovito i emotivno.

Slobodna Dalmacija - Velika promjena u životu Mojmire ...
Slobodna Dalmacija - Velika promjena u životu Mojmire ... from static.slobodnadalmacija.hr
Gošće rtl direkta su dvije od 18 kraljica šoka: I voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić poslušala je preporuke i izmjerila temperaturu. Последние твиты от rtl direkt (@rtl_direkt). Večernjakovu ružu za tv osobu godine osvojila je mojmira pastorčić, voditeljica rtl direkta. Rtl direkt sinoć vodilo novo lice: U 11:47 35 komentara 63558 prikaza. Ćamila mičijević i ivana kapitanović. U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan nitko nije sjetio čestitati imendan. Mojmira pastorčić vrsna je urednica rtl direkta, a nije joj mrsko sjela ni vruća fotelja zorana kako to i šprajc inače radi, mojmira je sinoćnju odjavu rtl direkta završila istodobno i duhovito i emotivno. .pastorčić postao zvijezda rtl direkta vučko se odjednom pojavio u kadru, voditeljica mojmira pastorčić sinoć je vodila posljednji rtl direkt iz svog doma, a on će ostati upamćen i po. Baš mi je dobra mojmira pastorčić kao voditeljica rtl direkta.

Magazin story doznaje kako je mojmira prekinula vezu s kolegom, sportskim novinarom.

Voditeljica rtl direkta prekinula s momkom. Voditeljicu rtl direkta mojmiru pastorčić kolege su uspjeli već idućeg dana, na kraju emisije voditeljica se potpuno iznenadila kad su se u studiju. Mojmira pastorčić vrsna je urednica rtl direkta, a nije joj mrsko sjela ni vruća fotelja zorana kako to i šprajc inače radi, mojmira je sinoćnju odjavu rtl direkta završila istodobno i duhovito i emotivno. Последние твиты от rtl direkt (@rtl_direkt). Mojmira pastorčić, dosadašnja urednica informativnoga news magazina koji se kroz tri godine postojanja nametnuo kao omiljena. Gošće rtl direkta su dvije od 18 kraljica šoka: Baš mi je dobra mojmira pastorčić kao voditeljica rtl direkta. Večernjakovu ružu za tv osobu godine osvojila je mojmira pastorčić, voditeljica rtl direkta. Direkt je prisutan uvijek i svugdje, a instagram nije iznimka! No, tako je to kad se emisija radi iz dnevnog boravka, voditeljica rtl direkta to najbolje zna. Novinarka, urednica i voditeljica 'rtl direkta' mojmira pastorčić već dulje uživa u romansi s kolegom, sportskim novinarom markom vargekom. Magazin story doznaje kako je mojmira prekinula vezu s kolegom, sportskim novinarom.

Urednica i voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić (37) ne izlaže često svoj privatni život u javnost. No, tako je to kad se emisija radi iz dnevnog boravka, voditeljica rtl direkta to najbolje zna. Ćamila mičijević i ivana kapitanović. I voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić poslušala je preporuke i izmjerila temperaturu. Na optužbe andreja plenkovića odgovorila je sinoć urednica i voditeljica rtl direkta mojmira. Jelena pajić, dugogodišnja radijska i televizijska novinarka, voditeljsko je pojačanje informativne emisije 'rtl danas', koja se emitira svaki dan u 18:30! U 11:47 35 komentara 63558 prikaza. Mojmira pastorčić vrsna je urednica rtl direkta, a nije joj mrsko sjela ni vruća fotelja zorana kako to i šprajc inače radi, mojmira je sinoćnju odjavu rtl direkta završila istodobno i duhovito i emotivno.

Gloria - Ivana, Mojmira i Doris: Ženski voditeljski trojac ...
Gloria - Ivana, Mojmira i Doris: Ženski voditeljski trojac ... from static.jutarnji.hr
Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice! Mojmiru je pokosila druga doza. Jelena pajić, dugogodišnja radijska i televizijska novinarka, voditeljsko je pojačanje informativne emisije 'rtl danas', koja se emitira svaki dan u 18:30! Urednica i voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić (37) ne izlaže često svoj privatni život u javnost. No, tako je to kad se emisija radi iz dnevnog boravka, voditeljica rtl direkta to najbolje zna. Последние твиты от rtl direkt (@rtl_direkt). Gošće rtl direkta su dvije od 18 kraljica šoka:

Večernjakovu ružu za tv osobu godine osvojila je mojmira pastorčić, voditeljica rtl direkta.

Mojmira pastorčić, dosadašnja urednica informativnoga news magazina koji se kroz tri godine postojanja nametnuo kao omiljena. Voditeljica i urednica rtl direkta odgovorila je na novi premijerov ispad. .pastorčić postao zvijezda rtl direkta vučko se odjednom pojavio u kadru, voditeljica mojmira pastorčić sinoć je vodila posljednji rtl direkt iz svog doma, a on će ostati upamćen i po. U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan njezin šef zoran šprajc, koji je još uvijek na bolovanju, zajedno s ostatkom redakcije rtl direkta. Mojmiru je pokosila druga doza. Последние твиты от rtl direkt (@rtl_direkt). Magazin story doznaje kako je mojmira prekinula vezu s kolegom, sportskim novinarom. Ćamila mičijević i ivana kapitanović. Na optužbe andreja plenkovića odgovorila je sinoć urednica i voditeljica rtl direkta mojmira. U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan nitko nije sjetio čestitati imendan. No, tako je to kad se emisija radi iz dnevnog boravka, voditeljica rtl direkta to najbolje zna. Voditeljicu rtl direkta mojmiru pastorčić kolege su uspjeli već idućeg dana, na kraju emisije voditeljica se potpuno iznenadila kad su se u studiju.

Mojmiru je pokosila druga doza rtl direkt. Direkt je prisutan uvijek i svugdje, a instagram nije iznimka!
Voditeljica Rtl Direkta : Još jedna ljubav iz tv redakcije: Urednica Mojmira ...

.pastorčić postao zvijezda rtl direkta vučko se odjednom pojavio u kadru, voditeljica mojmira pastorčić sinoć je vodila posljednji rtl direkt iz svog doma, a on će ostati upamćen i po.

Voditeljica Rtl Direkta . Šprajcova zamjenica ljubi poznatog novinara: "Dugo smo ...

Voditeljica i urednica rtl direkta odgovorila je na novi premijerov ispad.

Voditeljica Rtl Direkta - ZORAN ŠPRAJC - najnovije objave | 24sata

Voditeljicu rtl direkta mojmiru pastorčić kolege su uspjeli već idućeg dana, na kraju emisije voditeljica se potpuno iznenadila kad su se u studiju.

Voditeljica Rtl Direkta : Danka derifaj - Najnovije i najčitanije vijesti - Index.hr

Večernjakovu ružu za tv osobu godine osvojila je mojmira pastorčić, voditeljica rtl direkta.

Voditeljica Rtl Direkta : Miroslav Škoro u RTL Direktu: Moramo se riješiti klijentelizma

Baš mi je dobra mojmira pastorčić kao voditeljica rtl direkta.

Voditeljica Rtl Direkta - Nova uloga omiljene RTL-ove urednice | STORYHR

U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan njezin šef zoran šprajc, koji je još uvijek na bolovanju, zajedno s ostatkom redakcije rtl direkta.

Voditeljica Rtl Direkta : Pitali smo Mojmiru Pastorčić kojih joj je pet omiljenih ...

Voditeljica i urednica rtl direkta odgovorila je na novi premijerov ispad.

Voditeljica Rtl Direkta : Slobodna Dalmacija - Velika promjena u životu Mojmire ...

U 11:47 35 komentara 63558 prikaza.

Voditeljica Rtl Direkta . Jutarnji list - OMILJENO LICE RTL DIREKTA ODLUČILO SE NA ...

Urednica i voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić (37) ne izlaže često svoj privatni život u javnost.

Voditeljica Rtl Direkta : Jutarnji list - VIDEO: PAS MOJMIRE PASTORČIĆ POSTAO ...

U 11:47 35 komentara 63558 prikaza.

Voditeljica Rtl Direkta : Zadarski - Gledateljima ništa nije bilo jasno, tko je sad ...

Rtl direkt sinoć vodilo novo lice:

Voditeljica Rtl Direkta . Mojmira Pastorčić voditeljica je emisije 'RTL Direkt'! - Show

I voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić poslušala je preporuke i izmjerila temperaturu.

Voditeljica Rtl Direkta . Dodijeljena 27. Večernjakova ruža: Emisija godine je ...

Magazin story doznaje kako je mojmira prekinula vezu s kolegom, sportskim novinarom.

Voditeljica Rtl Direkta : Nakon pet godina ljubavi je došao kraj: RTL-ovci Mojmira ...

Magazin story doznaje kako je mojmira prekinula vezu s kolegom, sportskim novinarom.

Voditeljica Rtl Direkta - Slobodna Dalmacija - #mojmira pastorčić

Večernjakovu ružu za tv osobu godine osvojila je mojmira pastorčić, voditeljica rtl direkta.

Voditeljica Rtl Direkta - Mojmira pastorčić - Najnovije i najčitanije vijesti - Index.hr

Urednica i voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić (37) ne izlaže često svoj privatni život u javnost.

Voditeljica Rtl Direkta : Zvijezda 'RTL Direkta': 'Marko i ja smo prije veze dugo ...

Jelena pajić, dugogodišnja radijska i televizijska novinarka, voditeljsko je pojačanje informativne emisije 'rtl danas', koja se emitira svaki dan u 18:30!

Voditeljica Rtl Direkta - Voditeljica RTL Direkta prekinula s momkom

Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice!

Voditeljica Rtl Direkta : Škoro o koncertu Lepe Brene: Ako je ljudi vole neka je slušaju

Voditeljica rtl direkta prekinula s momkom.

Voditeljica Rtl Direkta - FOTO Mojmira Pastorčić, Massimo, Goran Navojec, Ivana ...

Urednica i voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić (37) ne izlaže često svoj privatni život u javnost.

Voditeljica Rtl Direkta . Gloria - Ivana, Mojmira i Doris: Ženski voditeljski trojac ...

.pastorčić postao zvijezda rtl direkta vučko se odjednom pojavio u kadru, voditeljica mojmira pastorčić sinoć je vodila posljednji rtl direkt iz svog doma, a on će ostati upamćen i po.

Voditeljica Rtl Direkta . DOBILA JE BOLJU PONUDU: Danka Derifaj se oprostila od RTL ...

Mojmira pastorčić, dosadašnja urednica informativnoga news magazina koji se kroz tri godine postojanja nametnuo kao omiljena.

Voditeljica Rtl Direkta - Još jedna ljubav iz tv redakcije: Urednica Mojmira ...

Voditeljicu rtl direkta mojmiru pastorčić kolege su uspjeli već idućeg dana, na kraju emisije voditeljica se potpuno iznenadila kad su se u studiju.

Voditeljica Rtl Direkta - Škoro o koncertu Lepe Brene: Ako je ljudi vole neka je slušaju

U 11:47 35 komentara 63558 prikaza.

Voditeljica Rtl Direkta : Video - RTL VIJESTI

U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan njezin šef zoran šprajc, koji je još uvijek na bolovanju, zajedno s ostatkom redakcije rtl direkta.

Voditeljica Rtl Direkta . FOTO Mojmira Pastorčić, Massimo, Goran Navojec, Ivana ...

Novinarka, urednica i voditeljica 'rtl direkta' mojmira pastorčić već dulje uživa u romansi s kolegom, sportskim novinarom markom vargekom.

Voditeljica Rtl Direkta - Nakon pet godina ljubavi je došao kraj: RTL-ovci Mojmira ...

Novinarka, urednica i voditeljica 'rtl direkta' mojmira pastorčić već dulje uživa u romansi s kolegom, sportskim novinarom markom vargekom.

Voditeljica Rtl Direkta - Gloria - Ivana, Mojmira i Doris: Ženski voditeljski trojac ...

Baš mi je dobra mojmira pastorčić kao voditeljica rtl direkta.

Voditeljica Rtl Direkta : marko vargek - Najnovije i najčitanije vijesti - Index.hr

Mojmiru je pokosila druga doza.

Voditeljica Rtl Direkta - FOTO Mojmira Pastorčić, Massimo, Goran Navojec, Ivana ...

.pastorčić postao zvijezda rtl direkta vučko se odjednom pojavio u kadru, voditeljica mojmira pastorčić sinoć je vodila posljednji rtl direkt iz svog doma, a on će ostati upamćen i po.

Voditeljica Rtl Direkta : Zadarski - Pobjednica Dore zablistala na Zlatnom Studiju ...

Последние твиты от rtl direkt (@rtl_direkt).

Voditeljica Rtl Direkta . Slobodna Dalmacija - Velika promjena u životu Mojmire ...

Voditeljica rtl direkta prekinula s momkom.

Voditeljica Rtl Direkta : PUKLA LJUBAV! Mojmira Pastorčić više ne ljubi kolegu s RTL ...

Mojmira pastorčić, dosadašnja urednica informativnoga news magazina koji se kroz tri godine postojanja nametnuo kao omiljena.

Voditeljica Rtl Direkta - Škoro rezolutan: Ni Plenković ni Bernardić nisu ljudi koji ...

Rtl direkt sinoć vodilo novo lice: